Warning: Creating default object from empty value in /home/bgkamini/public_html/components/com_obrss/models/feed.php on line 252
kamini-eurostandart.com http://bg-kamini.com/ Sun, 18 Aug 2019 12:09:03 GMT (REdBitZ.COM | Free Download) http://bg-kamini.com/images/ kamini-eurostandart.com http://bg-kamini.com/ гдфгдфгдф http://bg-kamini.com/component/content/article/14-statii-za-evrostandart/106-gdfgdfgdf.html гдфгдфг

]]>
2014-02-17T18:21:12+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/14-statii-za-evrostandart/106-gdfgdfgdf.html
Фирма Камини Евростандарт http://bg-kamini.com/za-nas.html Купуването на къща е може би най- прекрасният момент в живота на всеки. Пребоядисване, обзавеждане и декориране - това са основните моменти при обновяването на жилището. Скъпите мебели и красивите аксесоари са акцентите, на които наблягаме, за да бъдат стаите красиви и ефектни. За да се превърне обаче, къщата ни в дом, трябва да внесем в нея уютът и романтиката. Най- лесният и изтънчен начин да го направим е като изберем едно от многото предложения за камини за вграждане.
Тя е символ на хармония, който от дълги години запазва статута си на събирач на семейството. Горящите дърва и пукота им напомня за семейната атмосфера в миналото. Най- новото при избора на камини е да подберем модел с горивна камера. Горивните камери може да се вградят в всяко помещение. Предимствата на горивната камера е, че коефициента на полезно действие е много по- висок, липсват неприятните последици от горенето като пушек и не на последно място - позволяват отоплението на цялата къща.

При избора на камини за вграждане трябва да се спрем на тази, която отговаря най- точно на нашите търсения. Има различни модели и стилове, които да се впишат в цялостната обстановка в къщата. Модерните камини изглеждат стилно, с изчистен дизайн и без излишни декорации. Те са изключително подходящи за апартаменти и луксозни къщи. Те едновременно правят къщата уютна и я правят още по- изтънчена. Новите решения на камини с горивни камери, правят работата им още по- безопасна и приятна. Вече на камината й е отредена ролята най- вече да топли и да сплотява семейството, а неприятностите като димене и сажди са вече в миналото.

Камини в битов стил са сред предпочитаните артикули за механи и хижи. Те подсилват атмосферата на битовата обстановка и се вписват идеално сред дървените маси и мебелитеот естествени материали. Облицовката тук е по- пищна, като най- често използвани са червената тухла и дървото. Богато украсени с дърворезба камини са чест избор за ценителите на това изкуство.

Интериорна вградена камина за вгражадне е може би най- предпочитания модел от хората, които обичат бутиковия стил за къщата си. Изчистените мебели и скъпите плазми са в абсолютен синхрон с една вградена камина. Тя изпълнява ролята да отоплява и едновременно с това Ви дава така търсения уют. Много ефектен начин да добавим нотка романтика в излъсканата ни къща, без да е нужно да я претрупваме с пухкави възглавници и меки тонове.
Многообразието от камини ни дава възможността да изберем модел, който да отговаря на нашето вътрешно Аз. Благодарение на майсторските изпълнения по облицовките, вече не е нужно да сменяме цялото обзавеждане, за да се впише камината в дома ни. Тя просто продължава сюжетната линия на мебелировката, като внася уюта и хармонията в стаята. Търсейки най- добрия начин за отопление, вече хиляди хора в България се спират именно на ефектните камини. Те се нареждат сред най- добрия и икономичен метод за отопление през зимните дни. Едновремено с това са и акцентът на къщата, който никога не остава незабелязан.

]]>
2014-02-17T14:46:32+00:00 http://bg-kamini.com/za-nas.html
За поръчка http://bg-kamini.com/za-porachka.html Поръчайте вашата камина при нас!

Свържете се с нас по най-удобния за вас начин:

По телефона

Разполагаме с линия, на която експерти от екипа ни ще отговорят на вашите въпроси, ще ви консултират или, ако желаете, директно ще приемат поръчката ви. Това е и телефонът, на който можете да си уговорите среща и да ни посетите в нашия шоурум.

Използвайте и някой от посочените по-долу номера на мобилни телефони, ако така ще е по-удобно за вас.

По E-Mail

Пишете ни за всичко, което ви интересува около проектирането, изработката и поръчката на една камина. Ние ще ви отговорим бързо и изчерпателно. Ще ви консултираме при избора, ще ви предложим варианти. Ако имате възможност да посетите нашия шоурум и да избирате на място, би било чудесно.

 

Чрез форма за запитвания и поръчки

Посетете секциите „Проекти на камини” и „Реализирани камини”. В тях са представени част от проектираните и изработени от нас камини. Отстрани на всяка една снимка има бутон „Запитване или поръчка”. Кликнете на него и ни изпратете запитване за конкретния модел. Така ще знаем какво точно сте си харесали и ще можем да отговорим бързо и адекватно на вашите въпроси.

 

На място в нашия шоурум

Посещение на нашия магазин за консултация и оферта или позвъняване по телефона. Обсъждане на вашите желания за дадена камина и насрочване на оглед  срещу депозит.
Оставя се депозит от 100 лв. за района на гр. София , който се приспада от аванса при сключване на договор.
( С този депозит се ангажираме да направим проект за Вас с точни размери и да го изпратим по E-Mail за обсъждане и корекции.)

 

Опитът показва, че в повечето случаи нашите клиенти не поръчват директно, а предпочитат да ги консултираме – по телефон и имейл, след което да дойдат в шоурума и да направят последен оглед на различните и модели на място, преди покупката.

Какво трябва да знаете, когато поръчвате камина

За ваше улеснение ние все пак ви предлагаме да се запознаете с най-общите въпроси, на които трябва да имате отговор при поръчка на камина.

 1. За какво ще служи – за отопление (на цялото жилище или само на едно помещение) или предимно за декорация.

 2. В какъв стил искате да е. (Имайте едно наум, че лесно можете да промените целия интериор на едно помещение, но камината ще си остане същата. Залагайте на баланс между класически и модерен стил и не изпадайте в крайности – те ще ви излязат доста по-скъпо в някакъв момент.)

 3. Какви са особеностите и функциите на помещението? Каква е площта му? Колко още помещения трябва да се отопляват с камината?

 4. Какъв тип да е горивната камера?

 5. Подходящ ли е коминът или трябва да се извършват допълнителни строителни дейности?

 6. Какъв облицовъчен материал искате да се ползва?

 7. Какъв бюджет сте си определили?

 

Не е задължително да знаете отговорът на всички тези въпроси предварително. Доверете се на нашите опитни специалисти, за да намерите най-оптималното отношение между цена, качество, ефективност и външен вид на избраната от вас камина.

Свържете се с нас по удобен за вас начин, за да обсъдим всички подробности, да създадем проект и да пристъпим към изработка и монтиране на камината. До 20 календарни дни тя ще бъде във вашия дом, готова за употреба.

 

]]>
2014-02-16T15:46:38+00:00 http://bg-kamini.com/za-porachka.html
Видео камини http://bg-kamini.com/video-kamini.html Пуснете топлината във вашия дом с „Камини-Евростандарт”!

Изгледайте видеата, публикувани в тази секция. Заснели сме резултата от работата на нашите екипи, които доставят и монтират произведените камини. Всяка поръчка е специфична и над видеото има кратка информация за особеностите й. Какъв тип е горивната камера, какъв модел е самата камина, дали е специално проектирана за въздушно отопление, etc.

Видеата ще ви дадат по-реална представа за това как изглежда камината в истинската си среда и какви са нейните особености. Разбира се, във вашия дом моделът вероятно ще стои по съвсем различен начин. Затова ви препоръчваме да се фокусирате върху самата камина и нейните технически параметри.

Изгледайте видеата. Всяка една от изработените и монтирани камини, снимани във видеата, може да бъде поръчана. Разгледайте и снимките в секция „Реализирани камини”. (Някои от моделите в двете секции се повтарят и ще можете да добиете съвсем пълна представа за тях.) След като набележите тези камини, които ви харесват, свържете се с нас. Изпратете ни запитване или ни се обадете по телефона. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия модел.

Повечето хора не са наясно с техническите параметри, с които трябва да се съобразят при покупката на камина. Затова нашите специалисти осигуряват безплатна и подробна консултация на всеки клиент. Размери на помещението, мощност на камината, начин на отварянето и затварянето й, специфики на модела, функции на помещението и на камината, интериорното решение – всичко е от значение за ефективната работа на вашата камина и за чудесния й външен вид. Поръчвате я, за да топли и внася уют в дома ви за години напред. Затова не избързвайте и не подценявайте мнението на специалистите. Това ще ви помогне да спестите средства и да се чувствате добре, когато седнете до новата си придобивка.

Екипът на „Камини-Евростандарт” наистина иска да осигури топлина на вашия дом, хотел, ресторант, вила. Като производители на камини по поръчка, ви гарантираме, че ще успеем да постигнем баланс между ефективност, качество, външен вид на камината и цена. Фактът, че създаваме продукта заедно с вас ни позволява да бъдем гъвкави и да търсим винаги оптимални решения.

Така вие оставате доволни, ние също. Защото всеки клиент, на който сме помогнали, е доказателство за професионализма ни.

На ваше разположение по време на целия процес са дизайнер, проектант, майстори, които доставят, монтират и извършват всички довършителни работи около изграждането на камината. Не се занимавате с търсене на материали, ръководене на майстори и какви ли не странични дейности. Вслушваме се в мнението ви на всеки етап от процеса и след 20 дни от деня на поръчката ви, вашата камина е напълно готова за употреба.

Получавате и гаранция на най-важния компонент от новото отоплително тяло в дома ви – горивната камера. Българските горивни камери са с 3 години гаранция, френските – с 5 години гаранция. Наши партньори са едни от най-добрите европейски фирми в бранша.

Помислете как точно си представяте вашата камина и къде ще е най-подходящото място за нея. Разгледайте колкото се може повече модели. Споделете ги с приятели и разпитайте за мнението им. Свържете се с нас след това, за да ви помогнем с всичко останало.

На ваше разположение са телефони за информация, форма за запитвания и поръчки към снимката на всяка изработена от нас камина, имейл, както и възможността да дойдете на място в нашия шоурум. Изберете този вариант, който ще е най-удобен за вас.

„Камини-Евростандарт” носи ново усещане за топлина във вашия дом!

Видео на реализирани проекти на фирма Камини - Евростандарт ООД

 

Камина изработена с българска горивна камера

Камина на дърва

Модел камина специално проектирана за въздушно отопление

Камина с Френска горивна камера Френски горивни камери - френска камина за вграждане

Камина с горивна камера за вграждане Камина тип картина - Българска горивна камера по поръчка

Камина със странично стъкло

Барбекю по индивидуален проект Класическа камина с вградена българска горивна камера

Българска камина подходяща за ъгъл

Българска камина с декоративен камък Mathios Stone.

Английски стил камина с българска горивна камера

]]>
2014-02-16T15:17:12+00:00 http://bg-kamini.com/video-kamini.html
SL6 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/100-sl6.html

]]>
2014-02-11T11:18:36+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/100-sl6.html
SL5 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/99-sl5.html

]]>
2014-02-11T11:17:46+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/99-sl5.html
Камини цени http://bg-kamini.com/kamini-tzeni.html

Качествени камини по поръчка на изгодни цени от „Камини-Евростандарт”

Разгледайте примерните модели камини, публикувани в секцията „Камини цени”. Те са едни от най-често поръчваните и предпочитани от клиентите. Затова и сме избрали да ви представим точно тях и да ви дадем цена за изграждането им. Към всяка снимка на камина има описание на използвания материал, типа камина, типа горивна камера и мощността й, както и крайна цена.

Имайте предвид, че не е задължително вашата камина да струва толкова. Ние работим по поръчка на клиента и обсъждаме с него всяка една точка от офертата. Затова и можем да постигнем съгласие без това да нарушава естетическия вид на камината или да пречи на ефективността й. Може да изберете друг материал за облицовка или да обсъдим каква горивна камера на по-ниска цена би отоплявала добре помещението. В случая всичко е въпрос на търсене на оптималния вариант. Доверете ни се и ще го намерим заедно.

Как се определя цената на една камина

Когато търсите на „камини цена” вероятно ще попаднете на примерни оферти, като публикуваните в тази секция. Но изпратите ли запитване, цената на вашата камина ще бъде сметната специално и отново. Много е вероятно тя да не е съвсем същата като обявената. Ето по кои параметри, най-общо, се определя цената за изработка на камина:

 • вид горивна камера, включително нейната мощност и допълнителни екстри;
 • облицовка – тя може да се направи от варовик, мрамор, травертин и какво ли още не; и всички тези материали са на различна цена;
 • вид камина – тип картина, рустикова, класическа, модерна; с едно, с две, с три стъкла;
 • размери на мястото, на което ще се изгражда камината;
 • състояние на комина – необходими ли са допълнителни строителни дейности;
 • консумативи, доставка, монтаж.

Мога ли да спестя пари и да монтирам камината сам

Вероятно ще можете да го направите. Особено ако няма допълнителни проблеми с комина, а вие самите имате някакъв опит, свързан със строителна дейност. И все пак рискувате доста. Ако камината не е изградена както трябва, естетическият й вид ще бъде най-малкият ви проблем. Връщане на пушек, неефективно отопляване на помещението, неспазени противопожарни изисквания – камината може да се окаже опасна за живота, здравето и имуществото ви. Ще трябва или да се откажете да я използвате, или да повикате майстори, които да поправят нанесените от вас щети. Всичко това ще ви излезе много по-скъпо и времеемко отколкото, ако се доверите на специалисти от самото начало. Да, първоначалната сума за плащане ще бъде по-голяма, но вложените пари ще се възвърнат бързо под формата на по-ниски разходи за отопление. Не забравяйте също, че една добре направена камина покачва цената на имота. Не подценявайте и притегателната й сила за всички членове на семейството. Да се събирате с близките си около камината и да прекарвате повече време заедно е наистина безценно.

Защо да поръчам камина от фирма „Камини-Евростандарт”

Ние работим бързо – изпълнение на поръчката до 20 дни; качествено и с желание.

Майсторите в нашите екипи са с дългогодишен професионален опит. А партньорите, с които работим произвеждат едни от най-добрите горивни камери в Европа.

Поръчвайки камина от нас, вие:

 • правите изгодна покупка;
 • спестявате време и не се натоварвате с допълнителни, несвойствени за ежедневието ви задачи;
 • повишавате цената на имота си;
 • сте спокойни, че са спазени всички противопожарни изисквания.

Свържете се с нас по телефон, имейл, чрез формата за запитване или ни посетете лично и ние ще ви изготвим оферта. Проверявайте и за промоции и отстъпки в секцията „Камини цени” на сайта ни.

Сигурни сме, че останете доволни от вашата нова камина.

 

Рзгледайте примерни модели базови камини с цени :

Камина тип картина

Примерен модел камина с цена
Камина тип картина – материал ,, Румянцево“
Българска горивна камера 10 kw
Консумативи, доставка и монтаж
Цена : 2500 лв

Ъглова камина промоция

Примерен модел камина с цена
Камина тип рамка за ъгъл – материал ,, Румянцево“
Българска горивна камера 10 kw
Консумативи, доставка и монтаж
Цена : 2500 лв

Камина класическа

Примерен модел камина с цена
Камина на права стена – материал ,, Варовик “
Българска горивна камера 10 kw
Консумативи, доставка и монтаж
Цена : 2800 лв

Ъглова класическа камина

Примрена камина цена
Камина за ъгъл – материал ,, Варовик ”
Българска горивна камера 10 kw
Консумативи, доставка и монтаж
Цена : 2900 лв

Камина на изгодна цена от евростандарт

Цена на камина със странично стъкло
Камина на права стена – материал ,,Румянцево“
Българска г-образна камера 12 kw
Консумативи, доставка и монтаж
Цена : 3100 лв

 

 

]]>
2014-02-11T08:36:30+00:00 http://bg-kamini.com/kamini-tzeni.html
SL4 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/91-sl4.html

]]>
2014-01-27T22:10:40+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/91-sl4.html
Клиенти http://bg-kamini.com/klienti.html Наши клиенти са десетки фирми и частни лица

СКЕЛЕ ООД
Радком 2004 ЕООД
Берк-С ЕООД
ЛБФ ООД
Айлънд сън ЕООД
Силвър Стил ЕООД
Недвижими имоти Диа & Вен
Атек Груп
Лип Комерс ООД
КОМА ООД
МЦГ-ИНЖЕНЕРИНГ
Стан Комерс ООД
Рум Трейд ЕООД
КОРЕКТИНВЕСТ
ХЕЛИОС ЕООД
АСТЕЛС АД
DASF AG
ESMI Ltd.
ASSENSI & Bulart Building
CREDO
Айсберг Интернешънъл
Мебели Ломбардо
Flex System
И десетки частни  лица -  домове вили и апартаменти в София и страната

]]>
2014-01-27T19:39:18+00:00 http://bg-kamini.com/klienti.html
Контакти Камини http://bg-kamini.com/kontakti.html Вече 14 години качество на разумни цени!!!

Адрес Шоурум - мострен салон

София, кв.“Дианабад“, ул.“Крум Кюлявков“ №25 В ( зад бензиностанция Shell )

GPS координати на магазина: 23.349380

 

 • (02) 42755 04

 • 0889 455 222

 • 0887 655 222

 • 0889 111 401

E-mail : kamini.evrostandart@gmail.com

Работно време:

Уважаеми клиенти, от 05 Август 2019г до 16 Август Камини Евростандарт , ще работи с работно време както следва:
понеделник-петък: 10:00ч -17:00ч ;
събота: почивен ден, неделя: почивен ден !!!

Понеделник - Петък :  10:00 - 19:00 ч.

Обедна почивка :  12.00 - 12.30 ч.

Събота : почивен ден
Неделя : почивен ден

Магазин за камини евростандарт        

Магазин за горивни камери за вграждане в камина 

 

]]>
2014-01-06T18:34:03+00:00 http://bg-kamini.com/kontakti.html
SL1 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/79-sl1.html

]]>
2011-05-12T05:55:00+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/79-sl1.html
SL2 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/81-sl2.html

 

]]>
2011-05-11T05:55:00+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/81-sl2.html
SL3 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/80-sl3.html

]]>
2011-05-10T05:55:00+00:00 http://bg-kamini.com/component/content/article/78-slaidove/80-sl3.html
Камини евростандарт НАЧАЛНА http://bg-kamini.com/    Изработка на камини - ново усещане за топлина

Фирма „Камини Евростандарт ООД” е вече над десет години на пазара. Създадена е през 2005 година и името й се свързва с качествени материали и изработки на камини. Когато търсите добри професионалисти, доказали своите умения и коректност, най-вероятно ще работите именно с екипа на „Камини-Евростандарт ООД”.

Основният магазин и собствената производствена база на фирмата са в София. На ваше разположение са няколко монтажни екипа и проектанти с опит , които изработват и монтират камини по поръчка в цяла България.

Защо да поръчате камина от „Камини Евростандарт”

Камини Евростандарт ООД

Комплексно обслужване. Фирмата разполага с дизайнери и проектанти, които ще създадат уникален модел камина, съобразен с размерите, функциите на помещението и дизайна му. Професионалистите, които създават различните модели, балансират умело между модерните тенденции и класиката.

Изработката на камини също е индивидуална. Не се работи с готови модули, а всяко нещо се произвежда по поръчка. Монтажът и вграждането също са според конкретните възможности на мястото.

Разнообразни материали, цветове и модели. Класически, модерни, френски камини; мрамор, оникс, гранит, варовик, травертин, гнайс, цветове според вашите желания – във фирма „Евростандарт” се предлагат невероятни комбинации от материали, стилове и цветове. Вкусът на всеки клиент – от този, който търси камина за свръхелегантния си хотел, до този, който поръчва зидана камина за битовия кът – е задоволен.

Голям избор на горивни камери. Специалистите от „Камини Евростандарт” знаят, че от правилно подбраната горивна камера зависи ефективната работа на всички камини, независимо от дизайна. Затова и предлага голямо разнообразие от горивни камери.

Екип с голям професионален опит и качествени специалисти. Майсторите, които работят в „Евростандарт ” са с поне 10 години стаж в своята сфера. По-младите колеги, с по-малък стаж, преминават през различни обучения и стриктно се следи тяхното професионално развитие.

 

Професионална, коректна, бърза работа. За почти 10 години съществуване фирмата няма недоволни клиенти. Проектът, изработката, доставката и монтажът на камината става за 20 дни. Цените и особеностите на проекта (ако има такива) се договарят предвариелно. Допълнителни услуги. Екипът на „Камини-Евростандарт” предлага и широка гама от допълнителни услуги. В тях са включени и изграждане на керамични и бетонни комини, и саниране и обшивка около керемидите. Повишена стойност на имота. По принцип жилищата с камини се продават на по-висока цена. Качествената работа на екипите на фирмата гарантира, че камината в дома ви е бъде в отлично състояние и добър външен вид (неизлязла от мода) години след като е поставена. Основните принципи на „Евростандарт” bg-kamini .com

]]>
2011-04-20T20:02:23+00:00 http://bg-kamini.com/