123456

Български горивни камери на лизинг

Висящи камини

Търсене продукти

Email:
Тема
Текст
Напиши сбора от 11+11

Български горивни камери – качество и надеждност от фирма производител „Камини-Евростандарт”!

Какво представлява горивната камера

Горивната камера е основната част от камината. Огънят се пали в нея и от размерите, модела и монтажа й зависи колко ефективно ще се отоплява жилището ви. Затова и изборът й е много важен. Използвайте експертна помощ, за да сте сигурни, че купувате правилния продукт.

български камини цениКакви горивни камери предлагаме ние

Камини-Евростандарт” произвежда  български горивни камери. Имаме модели със и без водна риза. Основните технически параметри и характеристики на български горивни камери са:

  • корпус и димосборник от горещовалцувана стомана – дебелина 4 мм / оребрение 6 мм;

  • вътрешна облицовка от вермикулит (огнеупорни плоскости), внесени от САЩ; всяка плоскост е с дебелина 2,5 см и издържа на температура от 1200 градуса по Целзий;

  • стъкло – керамично, огнеупорно;

  • опция за регулиране на първичния въздух и тягата;

  • вграден пепелник с доста големи размери.

Обикновено горивните камери биват с открит монтаж, вертикално или хоризонтално отваряне. Тези български горивни камери, които ще намерите при нас, имат опция за хоризонтално и за вертикално отваряне. Това означава, че всеки един модел може да действа и като модерните в последните няколко години открити огнища.

Камини-Евростандарт” предлага основно български горивни камери. Ако моделът и размерите са правилно подбрани, ще имате камина, която наистина топли дома ви.

Екипът ни, в повечето случаи, работи с български и френски горивни камери. Те са със стандартни размери и екстри и поставят доста бързо. Това определено улеснява изграждането на камината. По желание на клиента, можем разбира се, да направим и горивна камера по поръчка. Нашите майстори имат достатъчно опит и ще получите наистина качествен продукт.

Защо да ползвате български горивни камери от „Камини-Евростандарт”

Както вече казахме, изборът на горивна камера е деликатна задача. Препоръчваме ви да не решавате на своя глава, а да се посъветвате със специалист. Членовете на нашия екип имат достатъчно опит, за да преценят кой модел е най-подходящ за вашето помещение. Те ще се съобразят с комина, функциите на помещенията, размерите им, etc. Помните, че колкото по-точно е подбрана, толкова по-ефективно ще работи нали? Това означава повече топлина и уют и по-малко разходи за отопление.

Нашите специалисти препоръчват български горивни камери в случаите, в които те са подходящи за дома ви и са на по-изгодна цена от френските. Моделите изглеждат добре и имат до 3 години гаранция.

Фирма „Камини-Евростандарт” е известна в бранша и сред клиентите си с качество, коректност и професионализъм. Това пък ни позволява да предложим на клиентите си наистина най-доброто решение за тях, като ефективност и цена.

Как да поръчам горивна камера от „Камини-Евростандарт”

Разгледайте моделите български горивни камери в съответната секция. Можете да ни изпратите питане за конкретен модел (към всяка снимка има форма за запитвания и поръчки) или пък да го поръчате директно.

Консултирайте се с наш специалист, ако не сте уверени в избора си. Консултацията е безплатна, а и със сигурност ще вземете правилния модел горивна камера.

Свържете се с „Камини-Евростандарт”, за да получите експертна помощ и качествен продукт. Ние наистина искаме да внесем топлина във вашия дом!

 

Български горивни камери

Резултати 16 - 23 от 23
Страница 2 от 2
горивни камери три лица

Българска горивна камера / Цени от : 2000 лв.

Горивна камера с три лица - Две големи...

Разгледайте

три лица български горивни камери за вграждане

Българска горивна камера / Цени от : 1550 лв.

Горивна камера три лица - Две статични...

Разгледайте

Камини призми с вертикално повдигане

Българска горивна камера / Цени от : 1920 лв.

Призматична горивна камера - Повдигащ...

Разгледайте

Български горивни камери за вграждане тип призма с въздушна риза

Българска горивна камера - Цени от : 2280 лв.

Призматична горивна камера - Въздушна...

Разгледайте

Български горивни камери за камини - Вертикал

Българска горивна камера / Цени от : 1260 лв.

Българска горивна камера - Вертикал

Разгледайте

Горивни камери с три лица - тип аквариум

Камини с три лица - тип аквариум / Цени от : 1780 лв.

Български горивни камери с три лица -...

Разгледайте

chetiri-lica-1

Камина 4 лицева / Цени от : 1940 лв.

Българска горивна камера четири лица

Разгледайте

Страница 2 от 2

фирма камини евростандарт

Български камини

български камини вградени

www.bg-kamini.com

rte1